Radi prebirate najnovejše novice, iščete male oglase prebirate novosti v avtomobilizmu, iščete razne recepte na spletu. Kdo pa danes ne brska po spletu, saj nam že pametni telefoni dopuščajo internet in brskanje. Včasih imamo na telefonu ali računalnikih odprtih kar nekaj zavitkov, ker vsako radovednost imamo na svojem zavitku. Niste pa mogoče vedeli, da lahko na eni strani vse najdete. Časopis na dlani nam vse to ponuja, vse novice, oglase, ni in ni stvari, ki ne najdemo na tej strani.

Časopis na dlani na spletni strani je stran, ki nam na eni strani vse ponuja. Sploh ne rabimo več iskat na raznih straneh, če pa imamo vse na enem mestu. Če morate oddati oglas imate tukaj, najnovejše novice vam časopis na dlani prvo vrže ven. Seznanjeni boste prvi z črno kroniko, če greste na dlani stran. Bi radi poiskali prijetne počitnice v tople kraje, ne rabite iskati na raznih agencijah, če pa imate rubriko potovanje, kjer najdete vse kar vas zanima. Tudi lačni ne boste, recepti od modernih, do jedi naših babic, tako tudi slaščice za vse okuse. Če ne veste kaj bi bilo v teh dneh posejati na vrt, imate tudi rubriko vrt, kjer boste hitro našli pravo informacijo. Radi fotografirate, tudi za vas se najde rubrika, časopis na dlani ima čisto vse za vas.

Zavitke na telefonu lahko vse pospravite, ter odprete samo enega z naslovom časopis na dlani. Z vsem boste na tekočem, kot z novicami, tako tudi z avtomobilizmom. Vse zanimivosti na eni strani vam ponuja samo na dlani. Pobrskajte malo, ko boste imeli čas, da vidite kaj vas vse čaka na enem mestu. Ko boste v mestu, službi ali kje drugje, novice ter zanimivosti bodo vedno z vami na enem mestu. Strica Googla sploh ne boste več potrebovali za vaše kulinarične dobrote.