Prenosni računalniki so veliko boljši in bolj praktični kot namizni računalniki, saj ga lahko odnesete s seboj kamorkoli želite. Če ste podjetnik, in ste zelo veliko časa na poti iz enega kraja na drugega, vam svetujemo, da si izberete prenosni računalnik, saj ga boste lahko imeli vedno s sabo, še boljši bi mogoče bili refurbished prenosniki.

refurbished prenosniki

Refurbished prenosniki so še vedno dobri in pa tudi cenejši od novih prenosnih računalnikov, saj so to prenosniki, ki so imeli manjše napake in so bili nato obnovljeni. Ko kupujete prenosni računalnik, morate paziti na par stvari. Načeloma so prenosniki malo dražji od namiznih računalnikov iste zmogljivosti. Tako da, če kupujete prenosnika, se morate vprašati za kaj točno ga boste potrebovali. Če ga boste potrebovali samo za urejanje dokumentov in brskanje po internetu, lahko takšne dobite po že zelo ugodnih cenah, če jih želite imeti pa za malo bolj zahtevne stvari, kot igranje najnovejših računalniških igric ali pa še za kaj bolj zahtevnega, vas bo prišla pa že kar velika vsota denarja. Če ga boste imeli pa samo za domačo uporabo, da ga bi uporabljali doma na kavču ali pa v postelji za gledanje filmov in brskanje po internetu vam pa svetujemo, da izbirate med refurbished prenosniki, saj boste še vedno dobili dober prenosnik.

Ker so refurbished prenosniki lahko tudi boljši kot novi prenosniki, saj novi niso vsi narejeni z najnovejšimi komponentami, vam svetujemo, da se pred nakupom definitivno zelo dobro pozanimajte, saj prenosniki ne stanejo tako malo denarja in lahko z refurbished prenosniki prihranite vsaj nekaj denarja. Če se ne spoznate dobro na prenosnike pa vprašajte za pomoč prodajalca ali pa strokovnjaka, ki ima s tem zelo veliko izkušenj in znanja, saj vam bo znal pravilno svetovati, kakšne karakteristike rabite na vašem prenosniku, za takšno delo, za katero ga boste želeli uporabljati.

 

Tagi: