Pri potovanjih po svetu se lahko soočimo z raznimi nadlogami, ki nas doletijo. Tudi David Vidrih se tega še kako zaveda zato se je odločil, da bo malo opisal te nadloge ter s tem opozoril nanje še druge, ki tako radi in z veseljem potujejo kot on sam. David Vidrih pogosto pravi, da je hrana na potovanjih zelo raznolika zato se že zaradi tega lahko pri posamezniku pojavijo težave. Te so ponavadi zgolj prebavne motnje lahko pa je hujše, da se zboli za kakšno boleznijo. Poleg tovrstnih težav pa David Vidrih pravi, da nas lahko v različnih državah kaj hitro opeharijo. Sploh če se ne znamo dobro sporazumevati to pa pomeni, da bomo domov odšli brez vsega denarja  ali pa sploh ne bomo mogli oditi domov.

david vidrih

David Vidrih ve, da domačini znajo biti zelo vsiljivi in da se je treba dobro paziti njihovih ukan in prevar. Vsako leto se spomnijo nečesa novega da bi lahko dobili denar od tamkajšnjih turistov. Zato David Vidrih opozarja, da je potrebno biti še kako previden, ko pride do vsiljivih domačinov. Na potovanjih je pomembno tudi to, da pijete dovolj vode in ostanete hidrirani saj v primeru, da se pojavijo težave je to še kako pomembno saj boste le tako lahko hitro ozdraveli. David Vidrih je to izkusil na lastni koži.

David Vidrih vam polaga lahko rečemo v potovalni kovček, da s seboj vzemite dovolj denarja, da se boste lahko tudi v primeru težav vrnili domov. Bolje da neke dežele ne vidite kot pa da vas to stane življenja. Vedno se lahko vrnete in si ogledate deželo do konca. Pomembno je, da ostanete zdravi in polni želje po potovanju le tako boste lahko uresničili vse vaše želje in obiskali vse tiste kraje, ki si jih želite  videti pravi David Vidrih.

Tagi: