Kozmetični salon Esence ima kar 20 letno tradicijo. Želijo si zadovoljne stranke, zato se trudijo da nudijo kvalitetne in profesionalno izvedene storitve. Sledijo svobodnim trendom na področju nege telesa ter obraza. Več o njih si lahko preberete na tej povezavi: http://www.esenca.si/.

Kozmetični salon vam nudi ličenje pri katerem odkrijejo posebnost vsake ženske in ji to z ličenjem tudi poudarijo. Pri ličenju upoštevajo morfologijo obraza in s tem poskušajo izpostaviti oziroma poudariti določene dele obraza. Pri ličenju upoštevajo vaš karakter, vašo podobo ter priložnost za kamor bi bili radi naličeni. Kozmetični salon vam poleg ličenja nudi tudi pedikuro. Pri kvalitetni pedikuri je potrebno imeti znanje, nežno roko, sterilen pribor in aparat sirius, kateri pri delu hladi ter dezinficira, da stranko ne peče ko kozmetičarka odstranjuje kurja očesa. Obstajajo dve vrsti pedikure to sta klasična ter medicinska.

Kozmetični salonNega obraza vam pomaga do lepše ter bolj čiste kože. Pri negi obraza so zahtevani vrhunski izdelki, zato kozmetični salon Esence uporablja francosko kozmetiko, katera je tudi dobitnica velikih svetovnih priznanj. Kozmetični salon za nego obraza uporablja catio vital lift to je francoski aparat za lifting obraza, dekolteja in ionizacijo, uporabljajo še ultrazvok, diamantni piling ter hladno-toplo kladivo.  Kozmetični salon vam ponuja tudi ročno limfno drenažo, to je manualna terapija s katero se vpliva na limfni sistem. Pri limfni drenaži se odpravlja stara tekočina iz telesa, katera je v medceličnih prostorih in se tam tudi zadržuje. Vstop nove pa se doseže tako da se poveča količina pitne vode. Da bo terapija limfne drenaže učinkovita, jo moramo izvajati 5 dni zaporedoma, če pa hočemo to stanje vzdržati je pa priporočljivo da greste na limfno drenažo saj enkrat mesečno. Limfna drenaža je predvsem primerna za ljudi kateri imajo težave z težkimi, zatečenimi nogami, celulitom ali krčnimi žilami. Pozitivno vpliva pa na vse tiste, kateri so v stresu, tiste kateri si želijo okrepiti imunski sistem in za tiste kateri imajo težave predvsem z zadrževanjem vode v njihovem telesu. Kozmetični salon vam nudi tudi depilacijo po celotnem telesu.

 

Tagi: