kratke frizureVedno, ko se odpravljamo kam na kakšno praznovanje, potovanje ali na službene sestanke in podobno, si želimo, da bi bili urejeni od glave do peta. Tukaj včasih velike težave povzročajo frizure saj ne vemo, kakšna nam bi najbolj pristajala. Več o tem, kakšno frizuro izbrati glede na vaš stil si lahko preberete na www.kratke-frizure.com.

Velik problem nam ponavadi delajo kratke frizure, saj mislimo, da zaradi njihove dolžine ne moremo imeti ustrezne frizure. V letošnjem letu pridejo na vrsto ženske s kodrastimi lasmi, ki si trendom kratkih frizur niso upale slediti. Za letošnje leto trendi napovedujejo, da bodo kratke frizure zelo različnih dolžin. Če imate še vedno malo daljše lase si lahko za začetek izberete dolžino do ramen ali pa s prečko na stran. Izbira je popolnoma vaša.

Za kratke frizure pridejo na račun tudi barve. V letošnjem letu si boste lahko frizure pobarvali s tremi ujemajočimi barvami, ali pa popestrili z prameni. Aktualen pa bo ostal tudi trend ombre, ki prikaže videz las, kot da so naravno posvetljene.

Ena dobrih lastnosti kratke frizure je tudi, da ne glede kakšne stil oblačenja imate, ali nosite modernejša oblačila ali pa imate čisto svoj stil in nosite, kar vam najbolj ugaja, vedno boste lahko našli kakšno kratko frizuro. Seveda pa tudi ni pomembno, kakšen tip las imate. Za vse tipe las ali so ravni, skravžljani in podobno, se bo našel nek tip kratke frizure. Naj vas niti ne skrbi, če ste moški saj se lahko posvetujete z vašim frizerjem, ki vam bo pomagal izbrati frizuro.

Ene izmed zelo popularnih ženskih frizur so Bob kratke frizure, nositi pa so se začele že v 20-ih letih v prejšnjem stoletju. Kljub temu, da so ob koncu stoletja izgubile na popularnosti pa se sedaj vračajo. Bob kratke frizure spadajo med modne frizure, ker se prilegajo vsem oblikam glav in so tudi zelo preproste.

Tagi: