Pomemben člen vsake poroke je poročna fotografija. Le ta je namreč lep spomin na najlepši dan v življenju, kreativna poročna fotografija pa prikliče v spomin še toliko več lepih spominov.

poročna fotografija

Radialart je pravi naslov, preko katerega bo poročna fotografija zaživela v najlepšem pomenu. Vsaka stranka lahko izrazi svoje želje, kakšna bo poročna fotografija, je odvisno od tega, kje poroka poteka, kakšna je tematika poroke in kakšen stil ubereta bodoča mladoporočenca. Praviloma sta mladoporočenca tista, ki določata tematiko poroke, poročna fotografija pa je tista, ki samo tematiko zajame kot celoto in jo predstavi v najlepši možni luči. Mnogo bodočih mladoporočencev se odloča za poroko na prostem, nekaterim je bližje morje, drugim gorski svet, spet tretjim domače okolje. Poleg tega so te fotografije lahko barvne, črno-bele ali pa vsebujejo različne filtre, na primer filter stila iz šestdesetih let. Vse osnove določata stranki, detajli, kompozicije in podobno pa so odvisni od fotografa. Temu primerna je tudi poročna fotografija, ki izpod rok dobrega fotografa prikaže celotno vzdušje in pušča za seboj lepe spomine, tako za mladoporočenca, kot za vse svate. Ker gre za večni spomin, je zelo pomembno, da sta z izdelkom na koncu zadovoljna tudi mladoporočenca – konec koncev gre za njun dan, ki je zahteval ogromno priprav, finančnega vložka, načrtovanja in vsega ostalega. Poleg tega sta verjetno mladoporočenca povabila tudi precejšnje število gostov, za katere želita, da si njun dan res zapomnijo. Zato je cilj tako mladoporočencev, kot tudi samega fotografa, da poročna fotografija ves vložen trud, prijeten ambient in čudovit dogodek prikaže v najboljši luči, saj je to poleg morebitnega posnetka pravzaprav najbolj pristna in nepokvarljiva vez, ki bo poročni dan priklicala v spomin tudi čez mnogo let.

Poročna fotografija pa ni le spomin, je tudi lepo darilo, ki ga mladoporočenca podarita ob koncu njune svatbe, namesto ali poleg piškotov, konfetov in ostalih tradicionalnih daril.

Tagi: