Najem tiskalnikaSo vaše potrebe po tiskanju dokumentov zelo velike? Potem verjetno gledate tudi na to, da bi tisk čim manj obremenjeval vašo denarnico. Vsak privarčevan evro nam lahko še kako pride prav. Stroške tiska je zelo težko nadzorovati, saj težko ocenimo, koliko denarja smo zanj zapravili pretekli mesec. Poleg tega moramo upoštevati tudi stroške servisiranja in vzdrževanja naprave. Najboljša rešitev je, da se odločite za najem tiskalnika na strani http://www.najem-tiskalnika.si.

Podjetje MG BIRO vam nudi najem tiskalnikov in multifunkcijskih naprav znamke Xerox in Ricoh. Skupaj z vami bodo glede na vaše potrebe in zahteve izbrali aparat, ki je za vas najboljši tako po zmogljivosti, kot tudi ceni. To je tudi vse, kar morate storiti. Vse nadaljnje postopke prepustite podjetju MG BIRO. Aparat vam bodo dostavili na dom, priklopili v računalniško omrežje ter vas ga naučili uporabljati. Kupovanje novih tonerjev bo postalo preteklost, saj gre celotno redno vzdrževanje na strošek podjetja. Podjetje bo poskrbelo tudi za popravilo in odpravo drugih težav, povezanih z delovanjem tiskalnika. V primeru, da je za popravilo potrebno več časa, vam bodo priskrbeli nadomestni tiskalnik, tako da opravljanje vaših obveznosti ne bo ogroženo. Edini strošek, ki ga imate pri najem tiskalnika, so narejeni izpisi, ki se jih obračuna enkrat mesečno po dogovorjenih cenah. Tako boste imeli popoln nadzor nad porabo do centa natančno.

Najem tiskalnika se zares splača, saj vam pomaga prihraniti do več kot 30% pri stroških tiskanja. Podjetje MG BIRO je vredno zaupanja, saj ima v najemu že več kot 600 multifunkcijskih aparatov za poslovne namene. Odločite se za najem tiskalnika tudi Vi!

Tagi: