Na kaj prvo pomislite ob besedi kampiranje? – poletje? – prikolica? – plaža? – dogodivščine? – počitnice? – šotor?

Vsi mi, ki nam je všeč kampiranje vemo kako je to, kako doživljamo vse to, vsi prijetni trenutki, druženja s prijatelji, biti z vašo najljubšo osebo in pa čisti odklop od vašega vsakdana.

Nekateri ste že izkušeni v tem, kdor pa ne, imate pa zelo dobre nasvete na www.camp-ing.si, kjer imajo za vas polno nasvetov glede kampiranja.

Kampiramo z avtodomom ali prikolico ali pa tudi s šotorom. Najboljše je vsekakor kampiranje z avtodomom saj si lahko lokacijo spreminjate, če je le to tam dovoljeno in stem doživljate tudi vedno nove avanture.

Novosti so “drive away” prostori oz. šotori, kateri so v uporabi skupaj z avtodomom, so samostoječi in omogočajo to, da ne rabite ves čas pospravljati ko se odpravite kam drugam z avtodomom.

Kampiranje z avtodomom ima tudi to prednost da si lahko uredite vse kot si želite kot npr. oprema, pripomočki itd., ponavadi se postavi še kakšen pavilijon in pa predprostor, kar vam omogoča da imate dovolj prostora za mize, stole in seveda druženje.

Malo manj lagodno ampak pa dosti cenejše je pa kampiranje z šotorom, pri čemer je pa to, da si ves čas v stiku z naravo, bolj mirno za kar se pa ponavadi odločijo mlajši pari, ker je prostor omejen in pa ker je bolj mirno oz. bolj zasebno.

kampiranje

Ne smete pa tudi pozabiti na pravila kampa kot so:

  • šotorov ponoči ni dovoljeno postavljati,
  • navadno prijava ni mogoča ponoči, razen če ste zmenjeni na recepciji,
  • nočni mir,
  • itn.

Obvezno pa je to, da se prej prijavite na recepciji in pa tudi vse ki vas obiščejo oz. pridejo v kamp. Prav tako pa ne pozabite prijaviti hišne ljubljenčke. Na vidnem mestu pa imejte tudi potrdilo za to, da ste lahko v tem kampu.

Za več informacij: https://www.camp-ing.si/kampiranje-nasveti

Tagi: