Dober kuhar ne more biti vsak. Kuharski mojstri imajo za seboj dolga leta šolanja, vaj in izkušenj, zato se nekdo, ki vsakodnevno brez občutka sledi enemu izmed tisočih spletnih receptov, ne more primerjati z njimi. Tako ste morda mislili do zdaj. Z Mielejevo pečico Dialog generacije 7000 pa je mogoče prav vse – preizkusite jo in kuhanje v vaši hiši se bo korenito spremenilo – na bolje.

Pripravljanje jedi kot v fanataziji

Ste tudi vi eni izmed tistih ljudi, ki ob vsakem pripravljanju obroka natančno sledijo receptom in si ne drznejo ničesar narediti po svoje? Ne upate zares pretirano eksperimentirati s preizkušanjem novih in neznanih jedi? S pečico Dialog lahko kuhate, kot še nikoli doslej. Naenkrat si boste upali več. Zakaj? Ker je pečica tako zelo napredna, da vam preprosto ne dovoli, da bi kaj naredili narobe. Posebna tehnologija M Chef uporablja elektromagnetne valove, s katerimi vsako jed natančno obdela. Kot pove že samo ime, je pečica s pomočjo senzorjev z jedjo neprestano v dialogu. Ne glede na to, kaj pečete, je toplotna obdelava živil več kot popolna. Za razliko od tradicionalne toplotne obdelave, ki hrano obdela od zunaj navznoter, senzorji v Mielejevi pečici omogočajo enakomerno obdelavo po celotnem volumnu živila. Strahovi, da bi kaj spekli preveč ali premalo, bodo v trenutku izginili.

Domišljija je edina omejitev

Z novo pečico lahko postanete tudi bolj drzni. Svoje najbližje lahko večkrat presenetite z novimi gurmanskimi jedmi, ki se jih sicer ne bi lotili pod nobenim pogojem. Ste vedeli, da lahko v pečici Dialog skuhate ribo v ledu, ne da bi se led stalil? Ali pa spečete le polovico lososa, drugo pa pustite surovo? Tako kuhajo in eksperimentirajo največji kuharski mojstri, sedaj pa je to dostopno tudi vam. Visokotehnološka enota Gourmet Unit namreč prepozna molekularno strukturo različnih živil in določi, koliko energije je treba dovesti posamezni sestavini. Pečica Dialog v vas zaneti novo iskrico strasti do kuhanja in vas spodbudi, da več eksperimentirate – morda se je do sedaj kaj takšnega zdelo le kot oddaljene sanje. Če želite postati kuharski mojstri tudi vi, najdete pečico Dialog v Mielejevi ponudbi. Domišljija je vse, kar vas loči do edinstvenih okusnih obrokov.