Če načrtujete vaše počitnice na morju nekje na Hrvaški obali in ne veste kam bi se odpravili, je za vas pravo mesto Umag. Umag je odlična izbira prav zaradi vseh svojih znamenitostih, zanimivih dogodkov in koncertov, ki se prirejajo v mesto, ima lepo in čisto naravo in morje, urejene plaže in veliko izbiro namestitve ter restavracij. Umag je tudi odličen za vas, če si ne želite potovati predaleč, saj leži le nekaj kilometrov stran od slovenske obale.

Na spletni strani www.umag.si si lahko ogledate in preberete vse o mestu. Tam najdete kategorije za vreme v Umagu, o namestitvah, restavracijah, klubov, igralnic na srečo, o znamenitostih v Umagu, aktivnostih in raznih dogodkov, prireditev in koncertov v Umagu. Počitniško mesto Umag

Umag leži na severozahodu Istre in je od slovenske meje oddaljen le deset kilometrov. Mesto se deli na dva dela, in sicer na starejši in novejši del. Starejši del z mestnim jedrom je na polotoku, novejši del pa ježi na celini. V Umagu je zelo pomembna dejavnost turizem, saj Umag obišče vsako leto veliko turistov. Poleg turizma pa se ukvarjajo še z vinogradništvom, ribolovom in poljedelstvom. Umag je tako zelo obiskano mesto tudi zaradi svojih mnogih znamenitosti, ki jih ima. Ogledate si lahko stari mestni del, Savudrijski svetilnik, marino, mogočna mestna vrata, mestni muzej, rt Tiola in še mnoge druge.

Spletna stran vam nudi vse potrebne informacije o mestu Umag, ki jih želite vedeti. Vse kar potrebujete storiti je, da obiščete spletno stran www.umag.si in si še danes rezervirate vaše počitnice in dopust v Umagu.

Tagi: