Prsna črpalka je lep pripomoček, za dojenje otrok, katerega je razvilo Švicarsko podjetje, z več kot 50 letnimi izkušnjami katere lahko najdete na spletni strani www.baby-nega.si/izposoja-otroske-opreme/prsna-crpalka. Imajo izkušne na področju pripomočkov pri dojenju in podpore. Njihove prsne črpalke imajo naziv kateri jih uvršča v kategorijo med izdelke, ki imajo visokokakovostne kvalitete proizvodnje, z lepim dizajnom, ter dolgo trajnostno uporabo. Prsna črpalka je lep dodatek, kadar mamica ne sme dojiti otroka zaradi zdravstvenih problemov ali, če jemlje zdravila. Prsna črpalka je pomemben pripomoček pri sproščevanju dojenja, tudi pri mamicah z dvojčki, ker je možno izčrpati materino mleko hitreje in z manj problemi. Prsna črpalka Carum je namenjena za klinično uporabo z dvobatnim sistemom in stimulativnim modusom izčrpavanja. Calypso električna prsna črpalka pa je najbolj razširjena in priljubljena med mamicami.

prsna-crpalka

Električne prsne črpalke Calypso so namenjene za črpanje, shranjevanje in zbiranje materinega mleka, v primerih, da je z dojenjem ali boleznimi kaj narobe in da otrok ne sme zaužiti mleka, odsotnosti mamice in/ali otroka. Calypso črpalka je tiha, uporabniku prijazna črpalka, namenjena pa je za osebno uporabo. Obdana je z robustnim plastičnih ohišjem, ter z enostavno in logično postavljeno tipkovnico z preglednim prikazovalnikom podatkov. Je energijsko varčna elektronska oprema, oblikovana je tako, da omogoča delovanje tako na napajanje z električnim tokom, tako iz omrežja, kot z baterijskim napajanjem. Omogoča, da mamica z individualnimi nastavitev moči in intervala, ter z tem užitek in udobnost med učinkovitim črpanjem. V paketu dobite črpalko, adapter za napajanje z priključnim kablom, navodila za uporabo in embalažo v obliki škatle.

Na spletni strani Baby nega imajo veliko izbiro prsnih črpalk, ki si jih je možno izposoditi. Imajo pa tudi tehtnice, tehtnice banjice, postelje, ipd.

Za kakršna koli vprašanja, jih lahko vprašate na njihovi spletni strani, ali jih pokličete.