Ali tudi vam v prtljažniku primanjkuje prostora za tovorjenje najrazličnejših stvari? Povemo vam, da so strešni nosilci ene izmed rešitev, ki vam bo pri tovorjenju v veliko pomoč. Strešne nosilce za vaš avtomobil vam ponujajo tudi v spletni trgovini Withcar, katero najdete na zgoraj dodani povezavi. Nordrive je podjetje in priznan izvajalec, ki izdeluje zelo kakovostne strešne nosilce, vso dodatno strešno opremo in še veliko drugih avto izdelkov. Strešni nosilci so samo eden izmed izdelkov, ki jih ponuja spletna trgovina Strešni nosilciWithcar. Poleg nosilcov vam ponujajo tudi strešne kovčke, razdelilne mreže, zaščitne nalepke za odbijač, senčnike za avto, snežne verige, preproge ter veliko drugih stvari.

Strešni nosilci na zgoraj dodani povezavi so izdelani iz aluminija, kar pomeni, da so veliko lažji. Železni nosilci so v primerjavi z aluminijastimi mnogo težji, vendar tako aluminijasti kot tudi železni imajo nosilnostjo 100 kilogramov. Pri spletni trgovini Withcar vam ponujajo samo take nosilce, ki so na vrhu prevlečeni z gumo, ki preprečuje premikanje vašega tovora. Vsi sistemi pa so opremljeni z kvalitetno protivlomno ključavnico. Pritrdilne roke pri nosilcih so prilagojene kateremukoli  tipu vozila in tako je montaža na streho avtomobila zelo lahka. Med streho in tovorom je vez  zaradi teh pritrdilnih rok tudi zelo čvrsta. Samo montažo boste opravili hitro, preprosto in to brez uporabe dodatnega orodje.

V podjetju Nordrive so strešni nosilci glavi artikli. Najprej kliknite na zgornjo dodano povezavo  ter si tako poiščite primerne tovrstne nosilce za vaš jekleni konjiček. Strešni nosilci so za prenašanje tovorov enkratni, zato si naročite svojega kar na spletni trgovini Withcar. Za nakup se je potrebno najprej registrirati na njihovo spletno stran. Nakup nadaljujete tako, da pod izbranim izdelkom kliknete “V košarico”, kjer se vam odpre košarica. Zatem kliknite “Na blagajno”, kjer pa boste morali izpolniti nekaj podatkov. Ko izpolnite ve potrebne podatke preprosto zaključite nakup in tako boste vse izbrane izdelke prijeli na dom.

Tagi: