Reka Soča je čudovita za vse vrste izletov. Pri nas so trenutno najbolj popularni Soča SUP izleti. Soča SUP izlet se prične na Labrci, kjer Vam razdelimo vso potrebno opremo. Pomembno je, da se zavedate, da Soča ni enostavna reka in da jo spoštujete. Nato sledi razlaga uporabe posebnega rešilnega jopiča, ki je seveda v isti barvi kot reka Soča. Nato vam razdelimo še celotno opremo, ki jo odnesemo v zaliv, ki ga je ustvarila reka Soča. Tam sledi privajanje na SUP. Soča je v tem zalivu povsem mirna in zato idealna, da preizkusite svoje ravnotežje.

Ko ste svoje sposobnosti ocenili in jih preizkusili sledi spust, v delu reke in jezera, ki ga je oblikovala Soča. Soča v tem prvem delu tvori rahle brzice, zato na tem delu na SUPU sedite. Ko se Soča umiri opremo izvlečete na obalo in namestite smernik. Ko nadaljujete svoj izlet v smeri, ki vam jo narekuje Soča boste prišli do čudovite lokacije – Sotočje. Sotočje je znana lokacija, ki je priljubljena tako med domačini kot turisti.

Na Sotočju imate čudovit lokal, kjer si lahko privoščite kavico. Sotočje tvorita reki Tolminka in Soča. Nato svojo pot nadaljujete s tokom. Kmalu opazite, da veslate na jezeru, ki je sicer umetno zajezeno. Soča tukaj še vedno prikazuje svojo čudovito barvo, hkrati pa je bolj prijetna tudi že njena temperatura. Tukaj je namreč reka umirjena in se zato tudi malo segreje. Ko nadaljujete svojo pot imate dve možnosti. Pot lahko nadaljujete naprej do soteske reke Idrijce ter se tam nagledate čudovitih več metrov visokih sten, ali pa že na jezeru zaključite svoj izlet.

V obeh primerih imate v ceno že vključen prevoz nazaj na izhodišče. Tukaj vas na prijetni lokaciji čaka odlična restavracija, kjer se boste po večurnem izletu dobro okrepčali. Če imate še kakšno vprašanje ali želite rezervacijo opraviti nas kontaktirajte.