Vas zanima jezik španščine in bi se jo radi naučili? Če znate vsaj še eden jezik, potem bo učenje španščine veliko lažje, kot za tiste, ki poznajo samo eden jezik. Za učenje španščine pa ne potrebujete veliko predznanja, saj na tečaju za španščino se boste vse naučili. Na spletni strani Karnioni.si se lahko učite različne jezike, mi se bomo trenutno pogovarjali o španščini. Za tečaj španščine uporabljajo metodo superlearning, ki vam bo nudil optimalen razultat, če se boste učili vsaj približno 4 šolske ure dnevno. Lahko pa se odločite tudi za 8 ur učenja ter med vikendi, oni pa se vam bodo časovno prilagodili.

Španščina je lep jezik, ki se veliko uporablja v sodobnem času poleg angleščine in nemščine. Tečaj španščine je primerno tako za začetnike kot za tiste, ki jih gre španščina dobro, vendar bi radi izboljšali svojo španščino. Španski jezik se lahko nekaj naučite iz televizorja, ko gledate svoje najboljše nanizanke in serije. Tečaj španščine pa vam bo pomagal, da boste še bolje izpolnili svoje znanje španskega jezika ter se naučili lepo in gladko govoriti  v tem jeziku.

Tečaj španščine

Kako poteka tečaj španščine pri njih? Najprej vas bodo testirali na brezplačnem treningu na vseh področjih jezika od A1 do C2. Testirali vas bodo najprej na področju razumevanja, pisanja, branja in govorjenja. Tako bodo lahko odločili, na katero stopnjo učenja vas bodo določili in samo za vas pripravili program. Tisti, ki sploh ne znajo ali pa zelo malo se bodo uvrstili v A kategorijo, tisti, ki pa španščino bolj obvladujejo in jo želijo izboljšati pa bodo prišli v C kategorijo. Tečaj španščine je za vsakega posameznika, zato ne odlašajte, da bi se naučili prelepo španščino. Odpravite se k njim in se posvetujte ter pomenite, kako se boste učili z njimi. Zelo vam jo priporočam ta tečaj za učenje novega jezika.