V času gradnje ali prenove hiše je potrebno dobro premisliti kakšne materiale boste izbrali, da bodo čim bolj kvalitetni in da bodo imeli čim daljšo življenjsko dobo, zato izberite alu okna in vrata. Okna Alumatik so zagotovo del stavbenga pohištva, ki ga enostavno morate izbrati za svoj dom. Namreč alu okna imajo ogromno prednosti, zato vam danes predstavljamo top 5 razlogov, zakaj izbrati ravno okna iz aluminija.

alu okna

Alu okna so veliko bolj vzdržljiva in odporna na zunanje vplive kot na primer lesena ali plastična, zato jih zagotovo ne boste rabili menjati v roku nekaj let. Drugi razlog zakaj izbrati alu okna je njihovo enostavno vzdrževanje, kar je ključno, če ne želite zapraviti veliko vašega dragocenega časa za čiščenje. Seveda so alu okna tudi zelo energetsko varčna, kar boste opazili predvsem pozimi, saj strošek ogrevanja ne bo tako visok, kot bi bil pri energetsko manj varčnih oknih. Super razlog je zagotovo tudi to, da so na voljo v številnih barvah, tako da jih boste brez težav kombinirali s fasado ali okolico. Prav tako lahko na notrajni strani izberete kakšno drugo barvo ali pa morda imitacijo lesa, kar se bo pač bolje skladalo z interijerom. Če se tako odločite, lahko dobite tudi okna v barvi po naročilu. Današnje novo grajene hiše so vedno bolj steklene, zato je pomembno tudi, da lahko kombinirate več oken skupaj in s tem dosežete učinek steklene stene. Alu okna nudijo tudi to, tako da ste lahko brez skrbi, če je vaša hiša bolj moderna.
Če vas zgornjih 5 razlogov še ni prepričalo, potem čim prej kontaktirajte prodajalca alu oken in se dogovorite za sestanek in morebiten ogled uporabe v praksi, da se prepričate, da so okna iz aluminija res prava izbira za vašo hišo ali poslovni prostor.

Tagi: