Najem tiskalnikaSte pričeli novo pisarniško dejavnost pa nimate zadovoljivega tiskalnika za to delo? Si želite primeren tiskalnik za pisarniško delo, a nočete za to porabiti nekaj tisoč evrov? Imamo novico, katera je kot nalašč za vas. Na spletnem mestu http://www.mg-biro.si/sl/Najem_tiskalnika/ dobite priložnost najema pisarniškega tiskalnika, kateri bo zadovoljil vse vaše potrebe.

Kako poteka najem tiskalnika na spletni strani mg-biro.si? Preprosto, saj vam model najetega tiskalnika ali multifukncijskega aparata dostavijo in postavijo oni. Nato vas naučijo kako z njim upravljati, enkrat mesečno pa vam pošljejo obračun najema tiskalnika in narejene izpiske po dogovoru.

Katere so prednosti najema pisarniškega tiskalnika pri podjetju MG BIRO d.o.o.? Ste vedeli da s tem najemom pridobite brezplačni potrošni material, servise, popravila in rezervne dele? Pri najemu, analizirajo vaše stanje, vaše želje in zahteve ter tako pridejo do idealnega pisarniškega tiskalnika za vas. Trajanje vsega postopka, ko podate prošnjo za najem tiskalnika do realizacije je zelo kratko. Zaradi analize ter izbire najprimernejšega tiskalnika, povzroči tudi višjo storilnost zaposlenih. Zmanjšanje stroškov tiskalnika zaradi najema, se lahko zmanjša do 30%.

Najem tiskalnika je eno redkih področij za znižanje vaših stroškov tiskanja in kopiranja.

 

Tagi: