Če tudi vi ne veste, kaj bi podarili svoji dragi za novo leto, rojstni dan, obletnico poroke itd., naj vam pomagamo: kupite ji uhane. Uhani so lahko čudovito darilo, ki ga bo vesela prav vsaka ženska; z njimi (pa morda še s parfumom ali čokolado) preprosto ne morete zgrešiti.

Prihaja december, čas veselja, zabave, topline in druženja z najbližjimi. Decembra smo vsi dobre volje in uživamo v pohajkovanju po okrašenih (in če imamo srečo zasneženih) mestih. December je tudi čas obdarovanj – saj veste, tiste najmlajše obiščejo kar trije dobri možje, mi, malo starejši pa moramo darila za nam drage ljudi kupiti sami. Izbira daril je lahko kar zahtevna in naporna naloga, saj morate izbrati nekaj unikatnega, nekaj, česar določeni osebi še niste podarili. Pa nikar zopet ne posezite po tistih »klasičnih« darilih: set za tuširanje in dišeče svečke – to dobimo skoraj od vsakega, nato pa si taisto darilo še leta podarjamo naprej in ga nismo prav nič veseli. Bodite raje unikatni in kupite kaj posebnega, nekaj česar si dotična oseba že dolgo želi na primer.

Uhani so klasičen kos nakita, ki poudarijo naš obraz, naša oblačila in naš značaj, skratka, na preprost in eleganten način polepšajo ženski obraz. Po uhanih, ki jih neka oseba nosi, lahko sklepamo tudi na njene vrednote, recimo, če nosi uhane z verskimi motivi, sklepamo, da je pripadnica neke verske skupine, če nosi uhane z motivom deteljice, lahko verjame, da ji to prinaša srečo in podobno.
Uhani so idealno darilo za vsako žensko, ne glede na to, koliko je stara. Če ne veste, katere uhane bi izbrali, povprašajte trgovke v prodajalnah, ki vam bodo z veseljem svetovale pri izbiri; ali pa poglejte, kakšni uhani se nahajajo v škatlici z nakitom vaše žene in tako boste ugotovili, kakšne uhane ima rada – viseče, velike okrogle, majhne okrogle, majhne in neviseče uhane z različnimi vzorci in motivi.