Cenik zobozdravstvenih storitev je na tej povezavi https://luxdental.si/cenik-zobozdravstvenih-storitev/, kjer je navedeno po posameznih zobozdravstvenih sklopih, kako se ocenjujejo storitve na tem področju, da boste približno vedeli, pri čem ste. Natančen cenik zobozdravstvenih storitev boste dobili po pogovoru z zdravnikom, ki vas bo pregledal in ocenil na podlagi tega, kar bo videl, koliko bi vas zobozdravstvena storitev stala glede na vaš specifičen primer. So pa cene različne glede na to, v katero ordinacijo boste šli, ker gre za prosti trg in vsak določa cene za svoje storitve sam. Ordinacije se razlikujejo med seboj tudi po tem, kako obravnavajo paciente, ali so pacienti za njih osebe ali zgolj primeri in številke.

cenik zobozdravstvenih storitev

Cenik zobozdravstvenih storitev boste dobili na prvem pregledu glede na vaše zdravstveno stanje zob. Zelo dobro je, da prinesete s seboj sliko zob, ki je mlajša kot dve leti in na podlagi tega, bo ocena še bistveno bolj natančna. Če te slike nimate, vam jo lahko naredijo v ordinaciji, nima pa vsaka ordinacija tovrstnega slikanja, ampak le najboljša.

Ko vas bo zobozdravnik ocenil in bo pripravil cenik zobozdravstvenih storitev za vas, bo naredil tudi načrt zdravljenja. Predstavil vam bo tudi več možnih rešitev za vaš primer, vi pa se boste odločili glede tega, kaj vam bolj ustreza, kaj vam je bolj všeč in tudi glede na vašo finančno zmožnost. Cenik zobozdravstvenih storitev tukaj odigra izjemno pomembno vlogo, ker je za vsakega cena precej pomembna, kako se bo odločil. Dobili boste predračun, na podlagi katerega se boste lahko dokončno odločili.

Najbolj pomembno je, da se z načrtom zdravljenja tudi vi strinjate. Super je, da vam jer jasno, kaj lahko od zdravnikov pričakujete in kakšen bo končen rezultat. Zobje so izjemno pomembni in so vir našega zdravja, ker se prebava začne pri človeku v ustih. To pa pomeni, da morajo biti zobje zdravi, da lahko grizete hrano, ki je tako tudi bistveno bolj okusna ter seveda prebavljiva.