Dan za dnem se mnogi sprašujejo, kako izbrati pravo majico da bo le ta imela unikaten potisk ali pa le preprost in droben unikaten znak.  Pri izbiri majice in sami velikosti je danes zelo različno, saj proizvajalci majic ponujajo različne materiale kot so 100% bombaž ali pa je le ta iz poliestra in drugih sestav. Pravzaprav sestava materiala vpliva tudi na uporabo same majice. Po večini je znano da se majice iz bombaža in nekaj elastana uporabljajo za vsakodnevno uporabo s tem ko se majice iz sestave poliestra pretežno uporabljajo za razne športne podvige ali tek. Veliko ljudi si radi izbirajo smešne majice da bodisi s tem pritegnejo pozornost ali pa imajo z tem le lepe spomine na nek dogodek npr. rojstni dan, dekliščino ali fantovščino oziroma so pravkar postali starši. Smešne majice pa ljudje radi nosijo tudi na pomembnih dogodkih in s tem izražajo svoj stil oblačenja ali pa zgolj svoj karakter.

Trgovci, ki ponujajo tisk na majice so pri izbiri majic po navadi skoraj enaki saj le ti največkrat uporabljajo majice znamke Fruit of the Loom saj je le ponujajo najboljši oprijem tiska na majico neglede na to ali gre za vaš unikaten potisk ali pa zgolj za smešen potisk. Tukaj je tako strah za izbiro velikosti odveč saj ima blagovna znamka Fruit of the Loom velikosti, ki so velik približek velikosti majice, ki jo ponavadi nosimo. Smešne majice, unikatne drese ali pa unikatne potiske ponuja danes vsaka večja tiskarna, prav tako pa danes vse to dobite tudi že pri trgovcih kot so HM, Sportina ali pa New Yorker.

Pri izbiri majice se ne utrašite bodite drzni in predstavite sebe v vsem svojem sijaju, presenetite svoje starše in jim podarite unikatno majico za najboljšega dedka ali babico. Smešne majice na vsakem članu družine in dobra fotografija vedno preseneti ljudi.